Életveszélyt okozó testi sértés bűntette

Tárgyalás időpontja: 
2022. július 7., csütörtök 09.00
Ügy tárgya: 
Életveszélyt okozó testi sértés bűntette
Tárgyalás helyszíne: 
Szolnoki Törvényszék
Tárgyaló: 
I. emelet 53.
Ügyszak: 
Büntető
Összegzés: 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség 2020. szeptember 1-jén  társtettesként elkövetett életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat három harminc év körüli férfival szemben, akik a vád szerint 2019. március 4-én késődélután Jászapátin, a nyílt utcán, egyikük háza előtt, kerti szerszámokkal úgy megvertek egy férfit, hogy életveszélyes koponyasérülést szenvedett. Az eset előzménye, a vád szerint, az volt, hogy a sértett az egyik rokonával, a kezében egy bozótvágó késsel, részegen megjelent az egyik vádlott háza előtt, és ordítva, hőzöngve, azt követelte, hogy jöjjön ki az utcára.  

Megjegyzés: Az ügyben több tárgyalást tartott már a Szolnoki Törvényszék. A soron következő, 2022. július 7-ére kitűzött tárgyaláson előreláthatóan tanúkihallgatásokra kerül sor.

 

FIGYELEM! ELŐZETES REGISZTRÁCIÓ!

A tárgyalótermekben - a távolságtartás betartása miatti létszámkorlát miatt - a sajtószervek számára az előzetes regisztráció továbbra is kötelező.

Az előzetes regisztrációs kérelmet legalább 24 órával hamarabb, a 06-56/501-400 telefonszámon, vagy a birosag@szolnokit.birosag.hu elektronikus levélcímre küldendő emailben lehet bejelenteni.

A kérelemben meg kell jelölni az épületbe belépni kívánó személy nevét, és azt, hogy milyen célból kíván belépni az épületbe.

A kérelemre a bíróság csak akkor válaszol, ha az előzetes regisztráció nem került elfogadásra, vagy az eljárási cselekmény nem kerül megtartásra.

Amennyiben előzetesen regisztráltak a tárgyalásra, de azon mégsem tudnak megjelenni, ezt szíveskedjenek késedelem nélkül közölni az előzetes regisztráció bejelentésére megadott elérhetőségeken.

Ha ezt nem teszik meg, a tárgyalóterem befogadóképességének korlátozottsága miatt saját kollégáikat foszthatják meg a tudósítás lehetőségétől.  

Információ:

Dr. Papp Judit sajtószóvivő 06-56/501-400 3109-es mellék, 06-30/317-83-60
pappjuditdr@szolnokit.birosag.hu

Dr. Gy. Molnár Sándor sajtószóvivő 06-56/501-400 3106-es mellék
gymolnars@szolnokit.birosag.hu

Dr. Tóvizi Ádám sajtótitkár 06-30/884-12-95
tovizia@szolnokit.birosag.hu

Közérdeklődésre számot tarthat: 
Igen
Eljáró bíróság: