Rablás bűntette és más bűncselekmények

Tárgyalás időpontja: 
2022. március 16., szerda 10.30
Ügy tárgya: 
Rablás bűntette és más bűncselekmények
Tárgyalás helyszíne: 
Szolnoki Törvényszék
Tárgyaló: 
I. emelet 63.
Ügyszak: 
Büntető
Összegzés: 

A Szolnoki Törvényszék másodfokon jár el annak a harmincas éveiben járó, büntetett előéletű férfinak a büntetőügyében, akit a Jászberényi Járásbíróság 2021. szeptember 28-án rablás, sikkasztás és közúti veszélyeztetés bűntette miatt 5 év börtönre, 5 év közügyektől eltiltásra és 6 év közúti járművezetéstől eltiltásra ítélt, amiért a nem jogerős ítélet szerint, meghamisított adásvételi szerződéssel eladta az élettársa által bérbe vett autót, majd egy próbaút során úgy rabolta vissza azt a megvezetett vevőtől, hogy elgázolta közben.  

Megjegyzés: A 2022. március 16-ára kitűzött nyilvános ülésen előreláthatóan másodfokú határozathozatalra  kerül sor.

 

FIGYELEM! ELŐZETES REGISZTRÁCIÓ!

A tárgyalótermekben - a távolságtartás betartása miatti létszámkorlát miatt - a sajtószervek számára az előzetes regisztráció továbbra is kötelező.

Az előzetes regisztrációs kérelmet legalább 24 órával hamarabb, a 06-56/501-400 telefonszámon, vagy a birosag@szolnokit.birosag.hu elektronikus levélcímre küldendő emailben lehet bejelenteni.

A kérelemben meg kell jelölni az épületbe belépni kívánó személy nevét, és azt, hogy milyen célból kíván belépni az épületbe.

A kérelemre a bíróság csak akkor válaszol, ha az előzetes regisztráció nem került elfogadásra, vagy az eljárási cselekmény nem kerül megtartásra.

Amennyiben előzetesen regisztráltak a tárgyalásra, de azon mégsem tudnak megjelenni, ezt szíveskedjenek késedelem nélkül közölni az előzetes regisztráció bejelentésére megadott elérhetőségeken.

Ha ezt nem teszik meg, a tárgyalóterem befogadóképességének korlátozottsága miatt saját kollégáikat foszthatják meg a tudósítás lehetőségétől.  

Információ:

Dr. Papp Judit sajtószóvivő 06-56/501-400 3109-es mellék, 06-30/317-83-60
pappjuditdr@szolnokit.birosag.hu

Dr. Gy. Molnár Sándor sajtószóvivő 06-56/501-400 3106-es mellék
gymolnars@szolnokit.birosag.hu

Dr. Tóvizi Ádám sajtótitkár 06-30/884-12-95
tovizia@szolnokit.birosag.hu

Közérdeklődésre számot tarthat: 
Igen
Eljáró bíróság: