Szolnoki Járásbíróság

Cím
5000 Szolnok, Kossuth Lajos út 1.
Központi telefonszám
+36 56 501 400
E-mail cím
birosags2@szolnokvb.birosag.hu

Ügyfélfogadási rend

A Szolnoki Járásbíróság ügyfélfogadási rendje
Ügyfélfogadás:
hétfő 8:30-15:30
kedd-péntek: 9.00-11.00Vezető: Dr. Karmazin Orsolya elnök
Email: elnokszolnokijb@birosag.hu
Telefon: +36 30 499 2608

 

AKADÁLYMENTESÍTÉS A SZOLNOKI JÁRÁSBÍRÓSÁGON:

A Szolnoki Törvényszék - Szolnoki Járásbíróságnak is otthont adó - Szolnok, Kossuth út 1. szám alatti főépülete jelenleg nem akadálymentesített.

A mozgáskorlátozott személyek, illetőleg kisérőjük számára a bíróság biztonsági szolgálata nyújt segítséget az épületbe történő bejutásban.

A mozgáskorlátozott személyek meghallgatása minden esetben valamelyik földszinti tárgyalóteremben történik.

Azon mozgáskorlátozott személyek részére, akik az épület emeleti részén található lajstromirodákat kívánják felkeresni, az irodákban dolgozó igazságügyi alkalmazottak az egyik szabad földszinti tárgyalóteremben nyújtanak tájékoztatást, illetőleg biztosítják az iratbetekintés lehetőségét.

Az épületet felkereső mozgás-, látás-, hallás- illetőleg értelmi sérült személyek számára a bírósági dolgozók nyújtanak segítséget az épületben történő tájékozódásban.

Kérjük, hogy amennyiben Ön mozgáskorlátozott személy és a bíróságtól idézést kapott, vagy egyéb okból fel kívánja keresni a Szolnoki Törvényszék Szolnok, Kossuth út 1. szám alatti épületét, ezt, az érkezését megelőző legalább 24 órával hamarabb az 56/501-400-as telefonszámon a 3212-es melléken vagy a birosag@szolnokit.birosag.hu elektronikus levélcímen szíveskedjen előzetesen jelezni, hogy az épületbe történő bejutásában és az épületen belüli mozgásában segítséget tudjunk nyújtani.