Kerekasztal beszélgetés Jász-Nagykun-Szolnok Megye bíróságainak 2017. évi működéséről

Kissné dr. Szabó Judit, a Szolnoki Törvényszék elnöke 2018. május 7-én kerekasztal beszélgetésen látta vendégül a társszervek vezetőit, abból a célból, hogy tájékoztassa őket a törvényszék és a megye bíróságainak 2017. évi működéséről.

A törvényszék kollégiumi termében megtartott kerekasztal beszélgetésen részt vett Urbán Ildikó, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal igazgatója, dr. Csoór György, a megyei közgyűlés elnökhelyettese, dr. Bozó Andrea, a Szolnoki Járási Hivatal vezetője, dr. Varga Árpád megyei főügyész, dr. Séllei Imre, a megyei ügyvédi kamara elnöke, dr. Varga K. Attila megyei rendőrfőkapitány-helyettes, Egedi István szolnoki rendőrkapitány, Horváth Ákos, a megyei büntetés-végrehajtási intézet parancsnoka, dr. Panyik Éva, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal megyei Adó- és Vámigazgatóságának igazgatója és Buzás Tibor, a megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgató-helyettese. A törvényszék részéről az elnök mellett dr. Hajdu Anna törvényszéki elnökhelyettes, valamint dr. Kis István és dr. Pongrácz Zsolt kollégiumvezetők voltak jelen.

Kerekasztal beszélgetés a Szolnoki Törvényszék kollégiumi termében 2018. május 7-én

 

A kerekasztal beszélgetéshez kapcsolódóan a sajtószervek tájékoztatása céljából elkészített, „A Szolnoki Törvényszék 2017. évi beszámolója” – című tájékoztatófüzetet innen tölthetik le.

A Szolnok Televízió kerekasztal beszélgetéssel kapcsolatos tudósítását itt tekinthetik meg.

 

Szolnok, 2018. május 11.

Szolnoki Törvényszék Sajtóosztálya